Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Προς τιμήν της διεθνούς ημέρας μουσείων, οι μαθητές της Ε΄Τάξης δημιούργησαν ένα κολάζ με τα 7 Θαύματα τόσο του αρχαίου όσο και του σύγχρονου κόσμου.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Οι μαθητές της Γ΄τάξης δημιούργησαν το δωμάτιο του Βαν Γκογκ την ώρα των εικαστικών .
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σχολική επίσκεψη της Στ΄ τάξης του σχολείου μας στο Πανεπιστήμιο του Βόλου και στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Συγκεκριμένα ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Πανεπιστημίου από την καθηγήτρια και Σχολική Σύμβουλο κα. Δρ. Αναστασία Φακίδου. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τις σχολές του και είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν σε χαρτί το κτίριο. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την 341 Πολεμική Μοίρα στη Νέα Αγχιάλο όπου γονείς, μαθητές και δάσκαλοι ξεναγηθήκαμε στον χώρο της Μοίρας, ενημερωθήκαμε για το σύνθετο και πολυδιάστατο ρόλο ενός πιλότου και είδαμε από κοντά ένα f16 Block 50. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και μαθητές για την άψογη συνεργασία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη σχολική χρονιά!

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Με αφορμή την 19η Μαϊου ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του Πόντου, οι μαθητές της Στ΄τάξης κατέγραψαν την Ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού. Ημέρα Πένθους για τον απανταχού Ελληνισμό.