Το σχολείο μας

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ :
Διευθύντρια :Κοντοχρήστου Παναγιώτα ,
A' τάξη: Πηνελόπη Μανέτα,
Β' τάξη: Ευαγγελία Αθανασού,
Γ' τάξη: Καλλιόπη Μέλλιου,
Δ' τάξη: Σπυρίδων Τάκος,
Ε' τάξη: Ελένη Ρούσσα,
ΣΤ' τάξη: Ελένη Μπουρτζή ,
Αγγλικά: Μερτζανίδου Ειρήνη,
Γυμναστική : Λουκία Τσάπρα
Τμήμα Ένταξης: Αθανάσιος Κουζιώκας
Γαλλικά: Ψαρά Μίτση
ΤΠΕ: Ιουλία Ζάχου

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,  σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη φέτος πραγματοποιούνται από 15-29  Μαΐου  στο γραφείο του Δημοτικού Σχολείου.  Προκειμένου να διατηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊου απαιτείται πριν την είσοδο στο σχολείο να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη διευθύντρια για να οριστεί η ώρα και η μέρα συνάντησης  στο σχολείο για την εγγραφή του/της  μαθητή/τριας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.  Παρακαλώ διατηρήστε όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς.
 Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α’ τάξη:
·        Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.
·        Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
·        Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας. Οι γονείς το παραλαμβάνουν από το σχολείο όταν θα έρθουν να εγγράψουν τον/τη μαθητή/τρια και μπορούν να το προσκομίσουν συμπληρωμένο από ιατρούς των Οικείων Μονάδων Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία) ή των εξωτερικών ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή από ιδιώτες ιατρούς μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
·        Υπεύθυνη Δήλωση και καρτέλα στοιχείων μαθητή που τα συμπληρώνουν στο σχολείο.
·        Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης επίσημα μεταφρασμένη για την εγγραφή αλλοδαπών μαθητών/τριών.
·        Σε περίπτωση εγγραφής του παιδιού και στο ολοήμερο τμήμα απαιτούνται υπεύθυνη δήλωση και βεβαιώσεις εργασίας των γονέων ή κάρτα ανεργίας ή ασφαλιστική ενημερότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Πληροφορίες: Κοντοχρήστου Παναγιώτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24240-65215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου