Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

 Πρόσκληση σε μπαζάρ χειροποίητων ημερολογίων για φιλανθρωπικό σκοπό. 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων σας προσκαλούν αύριο Παρασκευή 25-02-2022 και ώρα 10:00 π.μ. -11:30 π.μ. έξω από την είσοδο του Δημοτικού σχολείου στο μπαζάρ χειροποίητων ημερολογίων που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές/τριες  για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα από την πώληση των ημερολογίων θα δοθούν στο Καταφύγιο σκύλων Αλμυρού το οποίο φροντίζει και περιθάλπει τα σκυλιά του καταφυγίου προκειμένου να βρεθούν οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν και στηρίζει τις δράσεις του αποκλειστικά σε εθελοντές και δωρεές πολιτών.

Σας επισυνάπτουμε τις αφίσες που έφτιαξαν οι μαθητές/τριες για το μπαζάρ καθώς και εικόνες από τα ημερολόγια που έφτιαξαν και κάποιες πληροφορίες για το Καταφύγιο του Αλμυρού. 

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε αύριο για να ενισχύσετε τη φιλανθρωπική δράση των παιδιών.

https://www.youtube.com/watch?v=UQje32z5ngk

























1 σχόλιο: