Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

       Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές/τριες Δημοτικού της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ζωγραφίσουν με θέμα "Η Φύση".
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μόνο μία ζωγραφιά ταχυδρομικά στη Διεύθυνση ΠΕΔ Θεσσαλίας,  Πανός 14-Λάρισα, Τ.Κ. 41222. 
Στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς θα πρέπει να υπάρχει το επώνυμο του κάθε μαθητή, η ηλικία, το σχολείο, το τμήμα και τηλέφωνο του γονέα. 
Τα έργα των μαθητών θα αξιολογηθούν από επιτροπή, και θα βραβευθούν τα 5 καλύτερα. Οι πέντε πρώτοι θα κερδίσουν από ένα tablet και οι επόμενοι πέντε θα λάβουν επαίνους και εκτυπωμένες σε καμβά τη ζωγραφιά τους.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 10 Μαϊου 2017. 
Στα σχολεία που θα ανήκουν οι βραβευθέντες θα δοθούν από 1 πόστερ του Συνεδρίου και του Διαγωνισμού όπου και θα υπάρχουν και το/τα βραβευθέντα έργα του σχολείου ώστε να αναρτηθεί σε χώρο που θα επιλέξει το σχολείο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ: 2410252121, 2410259757, www.pedthessalias4clima.gr και facebook: ΠΕΔ Θεσσαλίας 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιματική Αλλαγή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου