Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Εκπαιδευτικά site για παιδιά δημοτικού


Εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου και το νηπιαγωγείο. Θέματα ειδικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.



 Πρόκειται για μια ιστοσελίδα καλοσχεδιασμένη απ΄ όλες τις πλευρές με φύλλα εργασίας, αφίσες, βίντεο, ασκήσεις, παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά που δυσκολεύονται με τα μαθήματα τους στο σχολείο. Απευθύνεται  σε μαθητές του Δημοτικού.


Σ΄ αυτή την ιστοσελίδα που φέρει την υπογραφή του Υπουργείου Παιδείας βρίσκεται όλο το υλικό, με όλα τα βιβλία για όλες τις σχολικές τάξεις εμπλουτισμένο με εκπαιδευτικά βίντεο. Κατά συνέπεια το παιδί μπορεί να έχει πρόσβαση στα βιβλία του, όπου κι αν βρίσκεται.



Στο συγκεκριμένο site θα βρείτε δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό για παιδιά από 2 ετών και άνω καθώς  και για παιδιά με ειδικές ανάγκες. H ιστοσελίδα  αυτή σας δίνει τη δυνατότητα εφόσον εγγραφείτε να κατεβάσετε ασκήσεις με ενσφηνώματα, αλλά και διάφορες εφαρμογές, ανάλογα με τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του παιδιού.


 Απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά Δημοτικού και περιλαμβάνει πολύ διασκεδαστικές διαδραστικές ασκήσεις που έχουν να κάνουν τις γνώσεις και τα μαθήματα του παιδιού, ανάλογα με την τάξη στην οποία βρίσκεται.


 Απευθύνεται σε παιδιά που πηγαίνουν στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου με σκοπό να βοηθήσει πιο αποτελεσματικά στην εκμάθηση της γλώσσας, των μαθηματικών και όχι μόνο. Σε αυτή την ιστοσελίδα θα βρείτε πολλές διαδραστικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μαζί με το παιδί σας κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου