Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ 

Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε ' τάξης συμμετείχαν στον διαγωνισμό του MAKE A WISH Αστέρι της Ευχής Ελλάδος  σχεδιάζοντας το δικό τους αστέρι. 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μία ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί. Είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι όλα είναι δυνατά. Ακόμα και το πιο μεγάλο, το πιο σπουδαίο, να γίνουν καλά.  

Οι μαθητές και οι μαθήτριες εμπνεύστηκαν από το αστέρι της Ευχής και από την ίδια τη λέξη ευχή και τη σημασία της και σχεδίασαν το δικό τους αστέρι γράφοντας τη λέξη ΕΥΧΗ σε όσες το δυνατόν περισσότερες γλώσσες. 

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών της Ε' τάξης του σχολείου μας στον διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου