Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018



Αγαπητοί φίλοι,

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη και στη δική σας συμμετοχή το 2017 στήριξε 90.765 παιδιά και τις οικογένειές τους, έχοντας -από το 1995 όπου ξεκίνησε- στηρίξει περισσότερα από 1.350.000 παιδιά!

Όπως γνωρίζετε μία βασική δράση του Οργανισμού μας στην οποία και εσείς συμμετέχετε ενεργά είναι η Πρόληψη στην Εκπαιδευτική κοινότητα. Το 2017, η ομάδα των εξειδικευμένων Ψυχολόγων μας πραγματοποίησε συνολικά 1.027 παρεμβάσεις σε 34.350 μαθητές και μαθήτριες, 7.305 γονείς και κηδεμόνες και 1.287 εκπαιδευτικούς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι δράσεις του Οργανισμού μας στηρίζονται αποκλειστικά σε όλους εσάς, που εμπιστεύεστε το έργο και ενισχύετε την κάθε μας προσπάθεια!

Ωστόσο, η οικονομική κρίση που έχει πλήξει κάθε ελληνική οικογένεια έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην οικογένεια του «Χαμόγελου». Κάθε μήνα καταφέρνουμε με τεράστια δυσκολία να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των παιδιών που έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα η κρίση έχει οδηγήσει και στην αύξηση του αριθμού των παιδιών και οικογενειών που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Κάθε μήνα η αγωνία να τα καταφέρουμε είναι μεγάλη και μόνο με τη δική σας συμμετοχή θα μπορέσουμε.

Μαζί θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά που εξαφανίζονται, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που ζουν στα όρια της Φτώχειας, τα δικά μας παιδιά θα βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Η δική σας πολύτιμη συνεισφορά αυτό το Πάσχα θα επιτρέψει στο «Χαμόγελο» να συνεχίσει την πορεία του και να παρέχει σε κάθε παιδί όλα όσα δικαιούται για να έχει μία ζωή με αξιοπρέπεια, φροντίδα και αγάπη.

§  Με την τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς του Οργανισμού (ALPHA BANK, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ΑΤΤΙΚΗΣ)
§  Με την ανάθεση πάγιας εντολής στην Τράπεζά που τηρείτε λογαριασμό υπέρ του Οργανισμού
§  Με την αποστολή SMS ή κλήσης στο 19810*
§  Με την αγορά ειδών από τα πασχαλινά bazaars και το e-shop του Οργανισμού

Αναλυτικότερα: https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Θα προσφέρουμε και φέτος το Πάσχα σε κάθε παιδί, σε όλη την Ελλάδα όλα όσα δικαιούται!

Για μία ακόμα φορά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση,




Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

(χρέωση κλήσης: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού)
(χρέωση SMS: 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου