Το σχολείο μας

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ :
Διευθύντρια :Κοντοχρήστου Παναγιώτα ,
A' τάξη: Πηνελόπη Μανέτα,
Β' τάξη: Ευαγγελία Αθανασού,
Γ' τάξη: Καλλιόπη Μέλλιου,
Δ' τάξη: Σπυρίδων Τάκος,
Ε' τάξη: Ελένη Ρούσσα,
ΣΤ' τάξη: Ελένη Μπουρτζή ,
Αγγλικά: Μερτζανίδου Ειρήνη,
Γυμναστική : Λουκία Τσάπρα
Τμήμα Ένταξης: Αθανάσιος Κουζιώκας
Γαλλικά: Ψαρά Μίτση
ΤΠΕ: Ιουλία Ζάχου

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
 Εγραφές μαθητών/τριών στην Α' τάξη για το σχολικό έτος 2018-2019


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη φέτος πραγματοποιούνται από 2-20  Μαΐου στο γραφείο του Δημοτικού Σχολείου. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α’ τάξη:

  • ·        Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου.

  • ·        Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

  • ·        Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας. Οι γονείς το παραλαμβάνουν από το σχολείο όταν θα έρθουν να εγγράψουν τον/τη μαθητή/τρια και μπορούν να το προσκομίσουν συμπληρωμένο από ιατρούς των Οικείων Μονάδων Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία) ή των εξωτερικών ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή από ιδιώτες ιατρούς μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

  • ·        Υπεύθυνη Δήλωση και καρτέλα στοιχείων μαθητή που τα συμπληρώνουν στο σχολείο.

  • ·        Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης επίσημα μεταφρασμένη για την εγγραφή αλλοδαπών μαθητών/τριών.

·        Σε περίπτωση εγγραφής του παιδιού και στο ολοήμερο τμήμα απαιτούνται υπεύθυνη δήλωση και βεβαιώσεις εργασίας των γονέων ή κάρτα ανεργίας ή ασφαλιστική ενημερότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Πληροφορίες: Κοντοχρήστου Παναγιώτα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24240-65215

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου